Fiscale dienstverlening – betaal minimaal

Belasting betalen; je ontkomt er niet aan en je betaalt graag zo min mogelijk. K+M Adviserende Accountants volgt de ontwikkelingen op het gebied van fiscale wet- en regelgeving op de voet. Hierdoor weten wij exact welke fiscale aftrekposten we kunnen benutten. Ook weten wij van welke regelingen we gebruik kunnen maken. Hierbij geldt: scherp aan de (fiscale) wind zeilen is leuk, maar wel geheel binnen de kaders van de wet.

Aangiften

Wij verzorgen deze aangiften voor onze klanten:

  • de aangifte omzetbelasting 
  • de aangifte inkomstenbelasting
  • de aangifte vennootschapsbelasting
  • de aangifte loonheffingen
  • de aangifte dividendbelasting 
  • de aangifte erf- en schenkbelasting

Digitaal aanleveren

Wij dienen je aangiften tijdig én correct digitaal in bij de Belastingdienst. Hier heb je dus geen omkijken naar. Je hoort van ons ook zo snel mogelijk welk bedrag je moet betalen of welk bedrag de Belastingdienst naar je overmaakt. Wel zo prettig, met het oog op je cashflow en mogelijke investeringsplannen.

Fiscaal advies 

Het verzorgen van digitale aangiften is slechts één onderdeel van onze fiscale dienstverlening. Ons hart ligt bij fiscale advisering en begeleiding! Wij begeleiden je, indien nodig, bij het kiezen van de juiste rechtsvorm en bij belastingcontroles, maar wij kijken ook graag naar de fiscale aspecten van echtscheiding en naar te betalen erf- en schenkbelasting. 

Wij vinden het elke keer weer een mooie uitdaging om de meest slimme fiscale constructie voor je te bedenken, waarmee we geld voor je kunnen besparen. Uiteraard zijn dat wettelijk toegestane constructies.

JA, vertel mij meer over jullie financiële dienstverlening

 

Mogen wij je helpen?

Stel je vraag!

Iedere ondernemer wil een gezond bedrijf en een goede nachtrust. Het een volgt logisch uit het ander. Je moet nadenken over fiscale zaken, over hoe je zaken handig en strategisch aanpakt, je moet dingen regelen voor je pensioen, je marketing optuigen. Wie het goed wil doen, gáát ervoor.

Voor sommige zaken ontkom je er niet aan om een professional in te schakelen. Zelf uitzoeken kost namelijk vaak veel meer tijd. En je krijgt geen garantie dat de uitkomst klopt!

(079) 33 00 150