Salarisadministratie – salarissen op tijd op de rekening

De salarisadministratie. Een stukje basishygiëne binnen je onderneming, want medewerkers moeten gewoon altijd correct en op tijd worden betaald. Bij voorkeur kost je dat zo min mogelijk tijd en inspanning. 

Werkzaamheden

Dit kunnen wij je onder meer uit handen nemen:

  • opstellen van de maandelijkse salarisspecificatie
  • de periodieke aangifte loonheffingen
  • uitrekenen van inhoudingen en afdrachten voor werknemers (en als je dat wilt, kunnen wij ook de betaling hiervan regelen)
  • ziekmeldingen en verlofaanvragen verwerken
  • opstellen van arbeidsovereenkomsten

Online werknemersloket

Wij werken hiervoor met ‘werknemersloket’. Deze online applicatie voor de personeels- en salarisadministratie brengt alle belangrijke informatie handig gestructureerd bij elkaar. Daardoor kun je op elk moment bij je salaris- en personeelsadministratie, verlof- en verzuimregistratie en bij je arbeidsvoorwaarden. Wanneer je dat wilt, kun je je medewerkers ook rechtstreeks toegang geven tot hun eigen online personeelsdossier. De veiligheid en privacy van de data zijn geborgd. Niemand is geautoriseerd voor onderdelen waar hij of zij niet bij hoeft te kunnen en data worden veilig opgeslagen in de cloud. Dit is een erg efficiënte, eigentijdse manier van werken. 

 

Advies

Wij adviseren je daarnaast graag over arbeidsvoorwaarden en wij kunnen je de financiële consequenties voorrekenen van vergoedingen voor arbeidsvoorwaarden à la carte. Wij kennen de verschillende cao-regelingen en de Werkkostenregeling. Wij zijn goed op de hoogte van de laatste wijzigingen op het gebied van vergoedingen, loon in natura, etc. Ons advies is dus altijd een actueel advies! Daar mag je op vertrouwen.

JA, vertel mij meer over hoe ik slimmer omga met de salarisadministratie

Mogen wij je helpen?

Stel je vraag!

Iedere ondernemer wil een gezond bedrijf en een goede nachtrust. Het een volgt logisch uit het ander. Je moet nadenken over fiscale zaken, over hoe je zaken handig en strategisch aanpakt, je moet dingen regelen voor je pensioen, je marketing optuigen. Wie het goed wil doen, gáát ervoor.

Voor sommige zaken ontkom je er niet aan om een professional in te schakelen. Zelf uitzoeken kost namelijk vaak veel meer tijd. En je krijgt geen garantie dat de uitkomst klopt!

(079) 33 00 150