Onze expertise

Zoals elk ander bedrijf heeft ook K+M Adviserende Accountants extra expertise opgebouwd op een specifiek terrein. Zo hebben wij ons gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van bedrijven; serieuze momenten in de levensfase van elk bedrijf! Omdat het om serieus geld gaat, kun je niet zonder grondige voorbereiding. Daarin denken wij graag met je mee. Het gaat immers niet alleen om de financiële kant van de zaak, maar er komen ook de nodige juridische, fiscale en praktische zaken bij kijken.

Bedrijfsopvolging binnen familiebedrijven

Ons kantoor heeft in de loop der jaren ook ruime ervaring opgebouwd op het gebied van bedrijfsopvolging binnen familiebedrijven. Ben je van plan om jullie familiebedrijf over te dragen aan een volgende generatie? In dat geval helpen wij je graag om de overdracht van de eigendom, zeggenschap en leiding zo goed mogelijk voor te bereiden. Dat doen wij met een heel praktisch stappenplan.

Ga voor meer informatie naar:

 

Mogen wij je helpen?

Stel je vraag!

Iedere ondernemer wil een gezond bedrijf en een goede nachtrust. Het een volgt logisch uit het ander. Je moet nadenken over fiscale zaken, over hoe je zaken handig en strategisch aanpakt, je moet dingen regelen voor je pensioen, je marketing optuigen. Wie het goed wil doen, gáát ervoor. 

Voor sommige zaken ontkom je er niet aan om een professional in te schakelen. Zelf uitzoeken kost namelijk vaak veel meer tijd. En je krijgt geen garantie dat de uitkomst klopt!

(079) 33 00 150