Wie zijn wij

K+M Adviserende Accountants, een lokaal accountantskantoor in Zoetermeer. Niet zomaar een kantoor, maar een kantoor met karakter.

Bij K+M Adviserende Accountants werken we met 19 medewerkers, die sterk in – en enthousiast over – hun vak zijn. Wij verzorgen onder meer je jaarwerk, fiscale aangiften en de salarisadministratie.   

Adviserende accountants

Wij adviseren je graag over een breed scala aan onderwerpen! Of het nu gaat over fiscale zaken, vermogensoverdracht, de afwikkeling van erfenissen, pensioenopbouw of overnames; wij vertellen je hoe je de zaken het beste aanpakt. Ook hebben wij extra expertise in huis op het gebied van bedrijfsopvolging binnen familiebedrijven.

Heb je plannen met je bedrijf over de grens? Dankzij onze internationale contacten kunnen wij je hier goed in begeleiden. Niet voor niets willen wij ons de komende jaren nadrukkelijk profileren als adviserende accountants. Je sparringpartner die jou professioneel helpt met alle financiële, fiscale en juridische zaken rond je bedrijf. 

Kennisnetwerk inschakelen

Wanneer in jouw situatie sprake is van een zeer specialistisch juridisch of pensioenvraagstuk, kunnen wij met onderstaande partijen schakelen voor extra advies. Of wij overleggen met je huisadvocaat, als je die hebt. 

Akkermans & Partners

JHD Notarissen

Just Notarissen

Raasveld Bennis

Hoens & Souren Keereweer Advocaten

Van Delft Advocaten

K+M Adviserende Accountants is aangesloten bij het RB (Register Belastingadviseurs), SRA, NBA en Auxilium Adviesgroep. Lidmaatschap van deze organisaties betekent dat:

  • je er op mag vertrouwen dat wij werk van hoge kwaliteit leveren; 
  • die kwaliteit ook stelselmatig getoetst wordt; 
  • ons kantoor gebruik kan maken van hun expertise en netwerk om jou van dienst te zijn.

Voor wie werken wij?

Wij zijn gespecialiseerd in dienstverlening voor het MKB. Wij werken onder meer voor bedrijven in de retail, bouw, medisch, de groothandel en zakelijke dienstverlening. Kunnen alle klanten bij ons aankloppen? Ja, maar wij hebben minder affiniteit met agro dan met veel andere branches. Wanneer je een agrarische onderneming drijft, zullen wij daarom samen moeten kijken of je bij ons terecht kunt. 

Medisch

Binnen de SRA (brancheorganisatie voor accountants) nemen wij deel aan de SRA-branche-expert groep medisch. In 6 tot 8 bijeenkomsten per jaar gaan wij in op de eerste- en tweedelijns zorg. Zo gaan wij met diverse partijen in de keten de diepte in, vanuit een bedrijfseconomische/accountantstechnische insteek. Is jouw bedrijf actief in deze branche, dan kun je rekenen op extra kennis en inzichten aan onze kant. Hierdoor kunnen wij je uitstekend adviseren. Bijvoorbeeld over wat als gebruikelijk loon verondersteld mag worden en hoeveel de goodwill bedraagt bij een huisartsenpraktijk of een medisch specialist.

Hoe denken onze klanten over ons? 

Waarmee onderscheiden wij ons als kantoor? Dit zeggen onze klanten over ons: 

  • ‘Je krijgt gevraagd – maar ook zeker ongevraagd – advies. Daar zijn ze heel proactief in.’
  • ‘Ze hebben de zaken qua IT goed geregeld. Er wordt online gewerkt waar het kan en offline waar dat moet.’
  • ‘Ik vind hun directe no-nonsense aanpak heel prettig. Daardoor weet je precies waar je aan toe bent.’
  • ‘Omdat ze het hele speelveld overzien, werd al gauw duidelijk hoe haalbaar mijn nieuwe bedrijfsplan was.’
  • ‘K+M Adviserende Accountants is geen ‘online tent’, maar heeft een sterk persoonlijke benadering.’
  • ‘Als ik een vraag heb, reageren ze snel en to the point.’
  • ‘Ik vind het prettig dat hun facturen transparant zijn. Dat was bij mijn vorige accountant wel anders.’

(079) 33 00 150